به گزارش قدس آنلاين به نقل از ایسنا، نصرالله جهانگرد صبح امروز در همایش حمایت از شبکههای اجتماعی بومی به ارائهی توضیحاتی پرداخته و عنوان کرد: در داخل کشور میتوان مزایای مختلفی برای شبکههای اجتماعی داخلی در نظر گرفت که در نهایت استفاده از این فضا ما را با حجم انبوهی از دادههای داخلی مواجه میکند که براساس آن میتوان ارزیابیهای مختلفی را بر روی رفتار کاربران صورت داد که این مساله در نهایت میتواند منافع اقتصادی متعددی نیز به همراه داشته باشد.
وی همچنین اظهار کرد: لازم است برای ایجاد این شبکهها همکاری و پشتیبانی مراکز مختلفی مانند دانشگاهها وجود داشته و حمایتهای حقوقی و مشاوره فنی نیز صورت بگیرد تا بدین ترتیب به ارائهی محتوای آموزشی در سطح ملی کمک شود.
جهانگرد در ادامه با اشاره به راهاندازی شبکه ملی اطلاعات رویکردی مورد توجه قرار گرفته تا پهنای باند با قیمت مناسب و دسترسی ارزان برای مشترکان فراهم شود، گفت: بر روی شبکه ملی اطلاعات به دنبال اغنای ظرفیت ایجاد شده هستیم تا در این فضا امکان استفاده از اپلیکیشنهای مختلف وجود داشته باشد.
رییس سازمان فناوری اطلاعات همچنین به اهمیت و نقش ترویج خط و زبان فارسی اشاره کرد و ادامه داد: آقای کلینتون در سال ۱۹۹۶ اعلام کرده که توسعه زبان انگلیسی در فضای مجازی دفاع از فرهنگ و جغرافیای ما است.
وی ادامه داد: هماکنون تولید محتوا به زبانهای بومی در فضای مجازی، توسعه و صیانت از جغرافیا و فرهنگ کشور است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات بیان کرد: باید بین دانشگاههای ما مانند دانشگاههای داخلی از طریق وب ارتباط و همکاری مشترک انجام شود که امروز با شبکه ملی اطلاعات به آن هدف رسیدهایم.
وی ادامه داد: در دانشگاههای ما زبان برنامهنویسی مورد نیاز در بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش داده نمیشود.
جهانگرد گفت: ابزار شبکهساز اجتماعی توسط متخصصان ایرانی عرضه شده است که میتوان برای توسعهی شبکه اجتماعی از آن استفاده کرد. این ابزار موتور شبکههای اجتماعی است که با نام موتوشاب ارائه میشود.
معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبتهای خود با یادآوری اینکه در حال حاضر میلیونها کاربر ایرانی اطلاعات خود را در شبکههای اجتماعی خارجی منتقل میکنند، افزود: در چنین شرایطی احاطهای بر روی این اطلاعات وجود نداشته و علاوه بر مسائل سیاسی و امنیتی این امر موجب میشود حتی ارزشهای اقتصادی از دست برود.
وی در پایان صحبتهای خود نیز یادآور شد: اکنون با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات تلاش بر آن است که دسترسی به این فضا با هزینه کمتری میسر شود.
در این هماش از پایگاه جامع شبکه های اجتماعی برخط (شاب) رونمایی شد.
نظر شما